Oplossingen

ICT is overal, als organisatie heb je nogal wat keuzes te maken. Aveha Office IT & Telecom helpt je graag, hieronder kun je lezen wat Aveha voor jou kan betekenen.

Modern workplace
Modern workplace
De Modern Workplace is de meest geavanceerde werkplekoplossing van dit moment. Het laat je medewerkers beter, efficiënter en veiliger samenwerken.

Lees meer
Microsoft 365
Microsoft 365
Flexibiliteit, dat is het voordeel van Microsoft 365. Je kunt altijd en overal aan je documenten werken en het installeren op multiple devices als smartphone, laptop of pc.

Lees meer
Datanetwerken
Datanetwerken
Een datanetwerk koppelt alles wat een netwerkverbinding vereist. Wij helpen u met het ontwerp en het daadwerkelijk aanleggen.

Lees meer
Voip
VoiP Telefonie
Aveha levert vaste telefonie via het internet, dus een telefooncentrale op locatie is niet meer nodig. Je hebt alles zelf in de hand én krijgt briljante support. Dat is pas vrijheid.

Lees meer
CCTV
CCTV
Aveha biedt een oplossing van Axis, van netwerkcamera’s, IT en videomanagement. Met een haarscherp beeld als eindresultaat

Lees meer
Networking & Security
Networking & Cybersecurity
Versterk de cybersecurity fundamenteel voor jouw organisatie. Onze omvattende aanpak is systematisch vanuit zowel technische als niet technische invalshoeken.

Lees meer
Printing & document solutions
Printing & document solutions
Aveha levert samen met Kyocera slimme ideeën, lagere kosten en een hogere productiviteit. Kies voor de bekroonde print en software oplossingen van Kyocera

Lees meer
Kantoorinrichting
Kantoorinrichting
Aveha begrijpt het belang van een professionele kantoorruimte. Wij vinden dat een goede werkplek bijdraagt aan het werkplezier en productiviteit.

Lees meer
Support
Support
Support nodig op het gebied van IT of Telefonie? Ons serviceteam staat voor u klaar! Zowel op afstand als op locatie helpen we je met het verhelpen van storingen.

Lees meer