Printing & document solutions

Wat verstaan we onder printing & document solutions?
Onder printing & document solutions verstaan we alle mogelijke printers, scanners, plotters, kopieermachines en multifunctionals, voor het beheer en optimalisatie van uw documentstromen.

Wat voor mogelijkheden biedt printing & document solutions?
Zoals in ieder bedrijf, zal ook in uw organisatie de papier- en digitale documentenstroom blijven toenemen. Het is daarom belangrijk om over de juiste, toekomstbestendige apparatuur te beschikken. Tevens is het belangrijk dat de apparatuur past bij uw organisatie: zwart-wit of kleur, laag, midden of hoog volume en beschikkend over de juiste opties. 

Wat kunt u van ons verwachten?
Aveha kan u helpen de documentenstroom, zowel intern als extern, te optimaliseren. Wij houden rekening met uw wensen en behoeften, geen enkel bedrijf is hetzelfde. Wij zijn reeds jaren Kyocera dealer. Kyocera is een betrouwbare partner in printoplossingen en zij biedt een ruim assortiment aan printing & document solutions, waarbij duurzaamheid en veiligheid belangrijke factoren zijn.

Tevens is het mogelijk een servicecontract af te sluiten, u heeft dan altijd tijdig nieuwe toners in huis, het service en onderhoud is inbegrepen en u betaalt alleen voor wat geprint wordt.

Naast het assortiment van Kyocera vindt u in onze webshop een ruim assortiment van printers en andere document solutions.

 

 

Terug Terug