Werkplek online

 

Wat is werkplek online?
Werkplek online wordt ook vaak ‘werken in de cloud’ genoemd. Het betekent dat u altijd en overal toegang heeft tot de software en documenten die u in het dagelijks werk nodig heeft. Het enige dat u nodig heeft is een computer met internetverbinding. U logt hierop in met een wachtwoord, eventueel met een twee-stap verificatie via bijvoorbeeld uw telefoon.  

Werken in de cloud is inmiddels een begrip en kan uw organisatie veel voordelen bieden. Denk aan lage investeringen, het is gemakkelijk om op of af te schalen qua gebruiker en het biedt een optimale performance en beveiliging.

Wat kan Aveha voor u betekenen?
Bij Aveha zijn wij van mening dat onze klanten gebaat zijn bij een advies dat naadloos aansluit bij hun situatie. Wij bieden private cloud oplossingen. Met een private cloud kunnen u en uw onderneming veilig werken in een beveiligde omgeving, speciaal ontwikkeld, ingericht en onderhouden voor úw onderneming. Kortom een maatwerk oplossing waarop wij uw eigen bedrijfsapplicaties kunnen installeren.

Aveha zorgt ervoor dat uw online Werkplek de beste beveiliging tegen spam- en virusaanvallen heeft. Dit doen wij middels Datal Loss Prevention en e-mail encryptie. Data Loss Prevention is een set van tools en processen die ervoor zorgen dat gevoelige bedrijfsinformatie, zoals persoonlijk identificeerbare informatie en financiële gegevens, beschermd is tegen datalekken. E-mail encryptie, ook wel e-mailversleuteling, is versleuteling van e-mailberichten om te voorkomen dat de inhoud wordt gelezen door anderen dan de beoogde ontvangers. Daarnaast worden e-mails ook gearchiveerd buiten de Microsoft Cloud, daarmee voldoet u aan alle zakelijke en wettelijke eisen omtrent het bewaren van e-mailverkeer.

 

Terug Terug