Modern Workplace

Wat is Modern Workplace?
De gehele Modern Workplace begint online met een werkplek waar u altijd en overal bij kunt en is gebaseerd op Microsoft 365. Dit is de meest geavanceerde werkplekoplossing die momenteel beschikbaar is. De Modern Workplace zorgt ervoor dat medewerkers het beste uit zichzelf halen, met elkaar op een veilige manier kunnen samenwerken en flexibel zijn in de keuze van apparaten en apps. Hierdoor wordt er niet harder gewerkt, maar slimmer. Aveha geeft advies over de beste inrichting van uw Modern Workplace, levert de abonnementen én kan service verlenen bij het gebruik ervan.

De Modern Workplace, met een belangrijke cloud-component, zorgt echter ook voor een aantal nieuwe uitdagingen op het gebied van veiligheid & compliancy. Overal moet bedrijfsinformatie worden gecontroleerd en beveiligd als medewerkers bijvoorbeeld mobiele apparaten gebruiken om toegang te krijgen tot het netwerk en gevoelige bedrijfsgegevens. Ook op het gebied van veiligheid & compliancy kan Aveha u adviseren en de juiste oplossingen bieden. Kijk hiervoor eens op onze pagina Cybersecurity.

Gebruik maken van een Modern Workplace is een voorwaarde om relevant te blijven in een dynamische en competitieve markt.

Hieronder vindt u op welke manieren wij uw Modern Workplace kunnen inrichten.

 

Terug Terug