Microsoft Teams

 

Wat is Microsoft Teams?
Microsoft Teams is het platform voor samenwerken & communiceren in groepsverband. Het biedt medewerkers een gebruikersvriendelijke, veilige en geïntegreerde oplossing om samen te werken en digitaal te vergaderen. Zowel intern als extern.

Welke mogelijkheden heeft Micorosft Teams?
Het is mogelijk om te chatten met collega’s, zowel in een groepschat als in één-op één berichten. Uiteraard is het ook mogelijk om te vergaderen/videobellen met collega’s, teams van 2 tot maar liefst 10.000 mensen kunnen samen vergaderen, vanuit allemaal verschillende locaties.  Bellen is ook mogelijk, kijk hiervoor ook eens bij onze VoIP Telefonie oplossingen. Tenslotte is het ook mogelijk om realtime bestanden met elkaar te delen en te bewerken, in vertrouwde apps als Word, Excel en PowerPoint.

Wat kunt u van ons verwachten?
Microsoft Teams brengt het teamwerk naar een hoger niveau en Aveha helpt u bij de lancering ervan binnen uw bedrijf. Wij brengen toegevoegde waarde aan de teamwerkoplossingen van Microsoft en helpen uw organisatie  bij de uitbouw naar een samenwerkingscultuur, waarbij medewerkers centraal staan, zonder concessies te doen op security en compliancy. En uiteraard ondersteunt Aveha uw organisatie met advies over hoe u het gebruik van Microsoft  365 kunt optimaliseren en hoe MS Teams het best gebruikt kan worden.

Aveha is Silver partner van Microsoft 365
Aveha is er trots op dat wij Silver partner van Microsoft 365 zijn. Een organisatie die Microsoft gecertificeerd is, toont aan dat zij de juiste technische expertise heeft. Het certificaat wordt behaald door het volgen van Microsoft trainingen en het behalen van de bijbehorende examens. Voordeel voor u is dat wij als eerste op de hoogte zijn van updates of nieuwe software en dat wij u daarmee kennis kunnen laten maken. Bij problemen kunnen we onbeperkt gebruik maken van ondersteuning van Microsoft, u krijgt bij ons dus de beste ondersteuning op het gebied van Microsoft 365 en Microsoft Teams.

 

Terug Terug