Microsoft 365

 

Wat zijn de voordelen van Microsoft 365?
Met Microsoft 365 is het mogelijk om altijd en overal aan documenten te werken en dat is gelijk een groot voordeel van Microsoft 365: flexibiliteit. Microsoft 365 is te installeren op verschillende devices, denk aan een smartphone, laptop of pc. Zowel alle Microsoft Office programma’s, als de e-mail en de agenda zijn vanaf deze devices te bereiken.

Een ander voordeel is dat Microsoft 365 vertrouwd is. De meeste gebruikers zijn opgegroeid met Word, PowerPoint en Excel en nog altijd worden deze programma’s bij veel bedrijven gebruikt. Omdat men deze programma’s goed kent, is het mogelijk om er direct mee aan de slag te gaan. Ook kunnen collega’s samen werken aan hetzelfde document. De mutaties worden direct verwerkt en opgeslagen: uitermate efficiënt.

Bij het afsluiten van een Microsoft 365 licentie is 1TB aan opslagruimte in de Cloud inbegrepen. Deze opslag is goed beveiligd, tegen malware, spam en andere bedreigingen.
Nog een voordeel is dat u betaalt per gebruiker. Microsoft 365 is een abonnement en kent verschillende soorten die eenvoudig aan te passen, te down- of te upgraden zijn.
Microsoft 365 applicaties worden automatisch geüpdate, zo wordt er altijd met de meest recente versies gewerkt.

Aveha is Silver partner van Microsoft 365
Aveha is er trots op dat wij Silver partner van Microsoft 365 zijn. Een organisatie die Microsoft gecertificeerd is, toont aan dat zij de juiste technische expertise heeft. Het certificaat wordt behaald door het volgen van Microsoft trainingen en het behalen van de bijbehorende examens. Voordeel voor u is dat wij als eerste op de hoogte zijn van updates of nieuwe software en dat wij u daarmee kennis kunnen laten maken. Bij problemen kunnen we onbeperkt gebruik maken van ondersteuning van Microsoft, u krijgt bij ons dus de beste ondersteuning op het gebied van Microsoft 365.

 

Terug Terug