Cybersecurity

Wat is cybersecurity?
Cybersecurity is het beschermen van systemen, netwerken en programma’s tegen digitale aanvallen. Deze cyberaanvallen zijn meestal gericht op het openen, wijzigen of vernietigen van gevoelige informatie of het onderbreken van de normale werkprocessen. Alle bedrijven en organisaties zijn een potentieel doelwit van cybercriminelen:  overheden, grote en kleine bedrijven. Criminelen maken geen onderscheid. Naar verwachting zal cybercriminaliteit de komende jaren explosief toenemen. Dit komt omdat het voor cybercriminelen eenvoudiger wordt om op een steeds meer geavanceerde manier aan te vallen.

Wat kan cybersecurity voor u betekenen?
Cybersecurity is cruciaal voor organisaties. Een cyberaanval kan destructieve gevolgen hebben voor uw organisatie. De cloud en de verbindingen er naar toe vragen ook om een modern en toekomstbestendig securitybeleid. Een beleid dat alle nieuwe verbindingen en opslagmogelijkheden zo goed mogelijk beschermt tegen cybercriminelen.

Wat kunnen wij voor u betekenen?
Aveha biedt een passende oplossing voor de grootste risico’s op het gebied van cybersecurity. We maken daarbij onderscheid tussen preventieve maatregelen, detectie en herstelmaatregelen.

Op de onderstaande pagina’s kunt u terecht voor meer informatie over een specifiek onderwerp:

 

Terug Terug