CCTV

Wat is CCTV?
CCTV is de afkorting van “Closed Circuit TV” en is een Engelse term die wordt gebruikt voor cameratoezicht en camerabewaking. CCTV systemen bestaan uit camera’s die op een gesloten circuit zijn aangesloten. De beelden van de camera’s zijn dus niet openbaar, maar alleen te zien via apparaten die op het circuit zijn aangesloten. De beelden zijn dus alleen toegankelijk voor vooraf bepaalde partijen, zoals de eigenaar, toezicht of meldkamer. Er zijn verschillende CCTV systemen, zowel met bedrading als draadloos. Beelden worden vrijwel altijd opgenomen om eventueel beelden later terug te kunnen zien.

Wat kunt u van ons verwachten?
Aveha is een ervaren partner op het gebied van camerabeveiliging. Wij zijn gecertificeerd partner van Axis en Milestone, respectievelijk marktleider op het gebied van netwerkvideo systemen en marktleider op het gebied van videomanagementsoftware. Dit houdt in dat wij gekwalificeerd zijn en aan alle eisen voldoen die Axis en Milestone stellen aan haar partners. Axis biedt geavanceerde surveillance- en beveiligingsoplossingen, zoals netwerkcamera’s, luidsprekers en deurstations. Milestone levert XProtect videomanagementsoftware en Husky netwerkvideorecorders.

Onze camerasystemen zijn uiterst betrouwbaar en leveren een haarscherp beeld. Daarnaast zorgen we voor deskundige installatie en letten we erop dat onze beveiligingscamera’s aan de wettelijke voorschriften voldoen. Waar u ook bent, via de app op uw smartphone of tablet kunt u elke beveiligingscamera bedienen. U kunt live meekijken of met één druk op de knop een opname maken. 

 

Terug Terug